Uw Chiropractor
Danny Smink is in eerste instantie begonnen met een parttime praktijk aan huis, maar al snel bleek er in Salland genoeg voedingsbodem te zijn om fulltime als chiropractor aan de slag te gaan. Wie kiest voor Chiropractie Salland weet zich er van verzekerd dat de behandelaar een gedegen achtergrond heeft. Eerst heeft hij de HBO-opleiding Fysiotherapie afgerond om daarna in Engeland de 5-jarige universitaire opleiding chiropractie af te sluiten met een Masters graad.

Als chiropractor kan hij bogen op werkervaring in zowel ziekenhuizen als particuliere praktijken in Engeland en Nederland. De Mariënhemer is lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en beschikt eveneens over een registratie in het kwaliteitsregister van de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Deze organisaties staan garant voor de kwaliteit van de aangesloten chiropractors en stellen dan ook strenge eisen aan de nascholing.

Alle leeftijden
“Als chiropractor heb ik zowel in Nederland als Groot-Brittannië in de particuliere setting gewerkt. In de praktijk heb ik ervaring opgedaan met vele uiteenlopende patiënten en aandoeningen. Van pasgeboren baby’s tot 93 jaar oude patiënten, van internationale topsporters tot recreatieve sporters en van mensen met fysiek zwaar werk tot mensen met een zittend beroep. Kapsters, bouwvakkers, vertegenwoordigers, medici, docenten, managers, veehouders, zelfstandig ondernemers etc., teveel om op te noemen. Mannen, vrouwen, kinderen … chiropractie is er voor iedereen.” De meest voorkomende aandoeningen vindt u op deze website onder klachten.

Specialisaties
Naast de reguliere chiropractie heeft Danny Smink zich verder ontwikkeld in Sacro Occipitaal Techniek, Activator Techniek, Rehabilitatie en Neuro Impuls Protocol (NIP) het behandelen van babies en kinderen.